Pagini

10 ianuarie 2014

Istoria celor mai îndrăgite personaje

Copiii de la after school adoră jucăriile, desenele animate și personajele din povești drept pentru care se întreabă cum arătau primele schițe ale celor mai îndrăgite personaje de desene animate. Mickey Mouse, Woody şi Buzz din Toy Story, Ştrumfii şi chiar Pantera Roz, îndrăgitele persoaneje de desene animate, au suferit de-a lungul timpului mai multe modificări înainte de a ajunge aşa cum le ştim noi. Site-ul flavorwire.com a publicat primele schiţe ale celor mai îndrăgite personaje de desene animate.

Mickey Mouse este unul dintre cele mai îndrăgite personaje create de către regizorul şi desenatorul american Walt Disney. Mickey Mouse a debutat în anul 1928 în filmul de animaţie Plane Crazy. Acesta era îmbrăcat în pantaloni roşii şi în scurt timp a devenit unul dintre simbolurile cinematografiei şi culturii americane. Este de asemenea şi protagonistulul primului desen animat cu sunet sincronizat cu animaţia “Steamboat Willie”, care a avut premiera în noiembrie 1928.

Racul Sebastian este un personaj care apare în desenul animat “Mica Sirenă”. Acesta este prietenul de nădejde al lui Ariel, pentru care este în stare să îşi dea viaţa ca mica sirenă să îşi îndeplinească visul: acela de a fi om şi de a trăi o poveste de dragoste alături de un prinţ.

Animaţia “În căutarea lui Nemo” este regizată de Andrew Stanton şi Lee Unkrich şi spune poveste peştişorului Nemo care s-a rătăcit. 

Personajele menționate mai sus cât și multe alte ecranizări dedicate copiilor sunt încărcate de bucurie, culoare și voie bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu