Pagini

12 noiembrie 2013

Camera copiilor

Pentru decorarea camerei copilului tau, pictura pe perete este alegerea ideala.

Dezvoltarea lui emotionala si intelectuala poate fi influentata si de modul in care este organizata si amenajata camera dedicata lui. Camera copilului este micul lui teritoriu unde isi petrece majoritatea timpului jucandu-se cu prietenii si jucarii, facandu-si temele sau alte activitati. 

Copii traiesc intr-o lume a culorilor iar diferitele nuante ii atrag si le transmit anumite mesaj. Tonurile luminoase, colorate si vesele de perete vor crea un mediu interesant si pozitiv pentru copii. 

Culorile vii si proaspete pot determina un comportament activ si energetic pe cand o camera monotona ii poate indispune.


Pictura selectata pentru camera copilului va trebui sa fie in ton cu diversele elemente din camera. E bine sa-i oferiti copilului alternative cromatice si combinatii care sa ii stimuleze creativitatea. In ansamblu trebui sa fie un spatiu care sa emane energie pozitiva si vibranta.

Se pot folosi diferite concepte pentru camera copiilor, cum ar fi pictura pe perete cu personajele lor de desene animate preferate, cu imagini din natura, din spatiu sau din univers. De asemenea, castele, cascade, masini, animale, fructe pot fi foarte benefice in camera unui copil.

Copii pot invata despre amenajarea camerei, structura camerei si a corpurilor din camera si in cadrul clubului de Art Design din cadrul Creartes Land. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu